31 Ocak 2018 Çarşamba

Sen Anlat Karadeniz - Kul Duymazsa Allah cc Duyacaktır

Bir toplumun aile yapısı şüphesiz ki o toplumun en önemli değerlerinden,  hatta temel taşlarındandır.

Toplumun aile yapısını kendi değerleri içerisinde muhafaza edebilmesi, hem o toplumu güçlendirir hem de dünyanın diğer bozuk toplumlarına örnek teşkil edebilir.

Aile yapısını ahlaki değerler içerisinde muhafaza edebilen toplumsal anlamda milletler olmasa da bu milletlerin içerisinde sayılı aileler vardır ki bu yapıyı en iyi şekilde muhafaza edebilmişler dir.

Bir toplumun aile yapısından ziyade Türk toplumunun aile yapısını göz önüne alacak olursak. Bozuk bir aile yapısına sahip bir toplumla karşı karşıya olduğumuzu en açık şekilde ve en açı şekilde görebiliriz.

Türk toplumun aile yapısının bozulmasında ki en önemli aktör RTÜK’dür.


On yıllarca aile yapısını, insan ahlakını ve insanı değerleri hiçe sayarak yapmış oldukları yayın anlayışı ile bırakın aile yapısını bozmayı, aile yapısı adı altında yaşayan insanları aile anlayışının dışına çıkarmayı başaran kurumun adı dır RTÜRK.

RTÜRK Türk toplumunu temelden sarsmış adeta uçurumun kenarına getirmiştir. Buna rağmen ayakta durmayı başaran Türk toplumu hiçbir zaman ahlaki sınırlar çerçevesin de ki aile anlayışından vaz geçmemiş sürekli bir arayış içerisinde olmuştur.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi

“Değerli takipçilerimiz ne yazık ki dizimizin aile yapısına uygun olmadığını düşünen izleyicilerimiz, dizimizi RTÜK'e şikayet etmişler ve maalesef RTÜK'de yüklü bir miktarda para cezası kesti dizimize ve bu şikayetler devam ederse RTÜK dizimizi yayından kaldırabilir, lütfen dizimizin yayından kaldırılmasını istemeyenler beğenip paylaşsın...üzgün hissediyor.

RTÜRK’ün bu şikâyet üzerine vermesi gereken cevap şudur.


Kendimizden utanıyoruz bir toplumun aile yapısını bozan aktörlerin en başında yer aldığımız için.

İnana biliyor musunuz, bütün bunları sadece para için yaptılar?


Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'den Açıklama, "dövizlerinizi yönetemiyorsunuz"

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ülke ekonomisini daha sağlam bir zemine oturta bilmek için reel sektörün döviz konusunda daha te...